Borussia Dortmund - Bayern Münih maçı canlı izle


Borussia Dortmund ile Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi finali öncesi kozlarını Bundesliga'da paylaşıyor. Dev maç 19.30'da başlıyor.

Borussia Dortmund - Bayern Münih maçını canlı izle. Rakiplerini eleyerek Şampiyonlar Ligi'nde finale kalan iki Alman takımı Borussia Dortmund ve Bayern Münih adeta avrupa maçlarından önce kendi aralarında prova yapacaklar. Birbirini ölçecekleri ve Şampiyonlar Ligi final maçı için izleyiciye ipuçları verecek bu maçı canlı izleyebilirsiniz.

Borussia Dortmund ile Bayern Münih, 25 Mayıs'ta Wembley'de oynanacak Şampiyonlar Ligi finali öncesi Bundesliga'da prova maçına çıkıyor. Dortmund, Almanya Ligi'nin 32. hafta maçında kendi sahasında Bayern Münih'i konuk edecek.

BAVYERA ekibi, son iki senenin Almanya şampiyonu Dortmund'un hegemonyasını bu sezon sonlandırdı. Bayern, üç hafta önce Almanya şampiyonluğunu ilan etti. Formalite şeklinde geçmesi beklenen maç Devler Ligi finaline yükselen 2 takım için kritik hale geldi.

MÜNİH'TEN 4 EKSİK VAR

BARCELONA karşısında rakibini ezerek Şampiyonlar Ligi'nde finale yükselen Bavyeralılar, finalin favorisi olarak gösteriliyor. Dortmund ise evinde oynayacağı maçı kazanarak Bayern'e gözdağı verme hedefinde.

BAVYERA ekibinde Bastian Schweinsteiger, Philipp Lahm, Arjen Robben ve Franck Ribery müthiş mücadelede forma giyemeyecek. İngiltere'deki dev maçın provası bugün Signal İduna Park'ta saat 19.30'da başlayacak. Karşılaşma TRT Haber'den canlı olarak yayınlanacak... Maçı canlı olarak sitemizden izleyebilirsiniz.
reklam

0 yorum: